Tuinaanleg door Deco-tuinen

Aanleg- en onderhoud van tuinen en parken, door vakbekwame hoveniers van Deco-tuinen voor particulieren, bedrijven en instellingen

 

Tuinaanleg

Creatief, eigentijds karakter, modern strak, voor welke stijl u ook kiest, onze gepassioneerde vakmensen helpen u graag op weg met het opnieuw ontwerpen van uw droomtuin en indien gewenst ook voor u aan te leggen.
Een tuin waarin u heerlijk kunt ontspannen en genieten van al het groen en bloei in uw tuin. Bent u op zoek naar de juiste uitstraling van uw bedrijfsterrein, de medewerkers van Deco-tuinen helpen u graag. Elke dag opnieuw, in ieder seizoen van het jaar.

 

Alles onder een dak

Het aanleggen van een tuin bestaat ook uit werkzaamheden zoals bestrating, metselwerk, hout -en metaalconstructies, tuinafscheiding, beregening, waterpartijen, verlichting, tuinornamenten, aanleggen van graszoden en kunstgras. Wij zorgen voor de uitvoering van het totale plan, om het voor u gemakkelijk te maken.

 

Tuinrenovatie

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestaande tuin en of bedrijfsterrein te laten renoveren. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van de huidige beplanting en alleen (waar nodig) aanpassingen te doen, krijgt uw tuin en/of bedrijfsterrein weer een frisse uitstraling en kunt u weer volop genieten van uw tuin. Laat u informeren over de vele mogelijkheden en de uitvoering hiervan.

 

Nazorg garantie

Deco-tuinen geeft een garantie af op alle geleverde materialen en beplanting. Dode beplanting worden tot 1 jaar na oplevering kosteloos vervangen. Vraag naar onze voorwaarden.

Meer informatie? Neem contact met ons op.