Boomverzorging door Deco-tuinen

Boomonderhoud door gecertificeerde opgeleide boomverzorgers van Deco-tuinen voor onderhoud van kleine en grote bomen voor particulieren en bedrijven.

Deco-tuinen heeft zich gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden zoals:

  • begeleidingsnoei: het wegzagen van zieke, storende, slecht aangehechte of te laag hangende takken
  • kandelaberen: de takken tot 1 meter van de hoofdstam terugzagen (dit wordt gedaan bij ernstige storm- of wortelschade of bij het risico van inscheuring van takken)
  • knotten: het weghalen van de takken tot op de knotgrens
  • standplaatsverbetering: bij gebrekverschijnselen of slechte wortelvorming

 

Beplanting van bomen

Wanneer u besluit om bomen in uw tuin of bij uw bedrijf te plaatsen, zijn er een aantal zaken van belang. Het gaat er vooral om de juiste keuze te maken wat betreft de boom of de plek die u voor ogen heeft. De boomverzorgers van Deco-tuinen kunnen u adviseren wat betreft grootte van de boomsoort, het onderhoud, bladafval, de geschikte plaats (schaduwrijk of niet), geschiktheid grondsoort, snelle of langzame groei, het geworteld zijn van de boom (diep of juist niet), etcetera. Ook wanneer er bomen moeten worden gekapt of gesnoeid, kunt u contact opnemen met de medewerkers van Deco-tuinen, de specialisten voor de totale boomverzorging.

 

Certificering

Bovengenoemde werkzaamheden worden verricht door de boomverzorgers van Deco-tuinen. De boomverzorgers zijn European Treeworker gecertificeerd. Zij zijn de experts wat betreft onderhoud van bomen en het plaatsen van nieuwe bomen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.