Tuinontwerp door Deco-tuinen

De tuinarchitecten van Deco-tuinen ontwerpen tuinen voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen.

Ontwerp

Een nieuwe tuin begint met een origineel exclusief ontwerp van Deco-tuinen. Wij komen graag bij u aan huis om persoonlijk met u uw wensen te bespreken en een tuinadvies bij u achter te laten. Er wordt rekening gehouden met de vele verschillende aspecten, zoals de ligging van de tuin, de hoeveelheid groene beplanting, de gewenste kleurrijkheid, boombeplanting, parkeerruimte, waterelementen etcetera. Naast het visuele ontwerp ontvangt u ook een beschrijving van alle te gebruiken materialen en werkzaamheden èn een 3D ontwerp, waar een beplantingsplan aan gekoppeld wordt. Natuurlijk willen we u ook graag verrassen met nieuwe elementen en ideeën.

 

Uitvoering

Na goedkeuring van het ontwerp, wordt de uitvoering van het gehele traject door onze vakkundige medewerkers verzorgd. U staat als klant altijd direct in contact met de uitvoerders en ontwerpers, zodat u zich tijdens het gehele proces direct betrokken voelt tot de uiteindelijke oplevering van de nieuw ontworpen tuin.

 

Grote en kleine tuinen

Deco-tuinen ontwerpt voor zowel grote als kleine tuinen in elke gewenste tuinsfeer en we houden rekening met ieder budget. Wij zien elke opdracht als een nieuwe uitdaging en gaan door tot een prachtig eindresultaat is bereikt.

 

Offerte

Als het definitieve ontwerp en de te gebruiken materialen bekend zijn, kan er een vrijblijvende offerte gemaakt worden. Neem gerust contact op met Leon of Bernie voor een passende aanbieding.

Meer informatie? Neem contact met ons op.