Metselwerk door Deco-tuinen

Deco-tuinen voor creatief sierlijk en kwalitatief degelijk metselwerk in tuinen voor particulieren en bedrijven, zorgt mede voor een prachtige luxe uitstraling van iedere tuin.

 

Metselwerk

Siermetselwerk werd oorspronkelijk toegepast om een bouwwerk zoals een huis te verfraaien. Tegenwoordig wordt de tuin steeds meer als een verlenging van het huis gezien en wordt deze steeds vaker betrokken bij de leefruimte van het huis. De tuin van nu is een mix van groen, bloei, kleur, steen en hout. Er kan minimaal of maximaal gebruik worden gemaakt van verschillende materialen of toepassingen.

 

Materiaal

Behalve groen en bloei in uw tuin, kunt u ook kiezen voor een gemetselde vijver, barbecue, tuinmuur, pilaar, bloembak of verhoging. Speels omgaan met de talloze mogelijkheden, zoals zeer strak en modern, of juist meer met een landelijke uitstraling. Waar u ook voor kiest, onze hoveniers kunnen u helpen met de uitvoering hiervan. De hoveniers van Deco-tuinen leggen alles in eigen beheer aan, dit geldt ook voor het metselwerk. Het mestelwerk wordt door een vakkundig metselaar in dienst van Deco-tuinen uitgevoerd.

 

Ontwerp

Heeft u een ontwerp, of wilt u graag dat wij voor u aan de slag gaan, dan nodigen wij u uit om voor een optimaal creatief resultaat samen met ons van gedachten te wisselen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.