Tuinbestrating door Deco-tuinen

Deco-Tuinen staat voor tuinaanleg, ontwerp, sierbestrating in de regio Noordoost-Brabant, specialisten in creatieve oplossingen voor het aanleggen van uw droomtuin.

 

Bestrating

Tijdens het ontwerpen van de tuin houden we rekening met het realiseren van een tuinpad, oprit, terras of patio. Deco-tuinen levert hiervoor een bestratingsplan. Natuurlijk kunt u door de gespecialiseerde stratenmakers van Deco-tuinen in uw huidige tuin een nieuw terras of oprit laten aanleggen. Er zijn talloze keuzemogelijkheden in materiaal en toepassingen rondom uw huis of tuin, bijvoorbeeld duurzaam natuursteen.

 

Materiaal

Welk materiaal is nu geschikt voor welke tuin en het gebruik hiervan?
Het is belangrijk dat u weet wat het materiaal in de loop van de tijd ondergaat of moet doorstaan. Denk aan de oprit voor uw auto of intensief gebruik van uw terras. Door de jarenlange ervaring kunnen de medewerkers van Deco-tuinen u uitstekend adviseren welk materiaal het meest geschikt is. Natuurlijk met oog voor uw persoonlijke voorkeur wat betreft de steensoort en de wijze van bestrating.

 

Toepassing

Een goede ondergrond is de basis voor een sierlijke of praktische bestrating. Vanaf hier gaan we verder met het plan dat we samen met u hebben afgesproken. We moeten natuurlijk ook rekening houden met de afwatering, de gebruiksvriendelijkheid en het onderhoud van alle bestrating. Allemaal zaken die u aan ons kunt overlaten.

 

Aanvraag

Vraag vrijblijvend informatie naar de mogelijkheden voor al uw bestrating.

Meer informatie? Neem contact met ons op.