Deco-Tuinen – “Natuurlijk groen!”

Welkom op onze website! Wij zijn een leuk team van hoveniers met vakkennis en met een passie voor alles wat groeit en bloeit.

 

Over Ons

Deco-tuinen staat voor creatieve tuinontwerpen, tuinonderhoud, tuinaanleg, sierbestrating, boomonderhoud en metselwerk, alles onder één dak voor het maken van tuinen voor privé, bedrijven en instellingen. Deco-tuinen brengt de natuur dichter bij huis.

Ontwerp

Een nieuwe tuin begint met een origineel ontwerp. Wij komen bij u aan huis om samen met u uw wensen en eisen te bespreken. We laten ook een tuinadvies bij u achter. Er wordt rekening gehouden met verschillende zaken, zoals de ligging van de tuin, de hoeveelheid groene beplanting en de gewenste kleuren. Naast het ontwerp, ontvangt u ook een beschrijving van alle te gebruiken materialen en werkzaamheden. Ook ontvangt u een 3D ontwerp, waar een beplantingsplan bij zit. Natuurlijk willen we u ook graag verrassen met nieuwe ideeën.

Moodboard

Nieuw! U kunt nu ook alvast zelf een moodboard samenstellen op onze website, geef hier uw voorkeuren aan en ontvang uw moodboard in uw mailbox! Desgewenst kunt u vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen, om uw moodboard te bespreken en uw ideeën meer vorm te geven.