Tuinonderhoud door Deco-tuinen

Deco-tuinen staat voor groot en klein onderhoud èn renovatie van tuinen en parken, voor zowel particulieren als bedrijven. Elke tuin vraagt om vakkundig onderhoud op zijn tijd. Tijdig onderhoud voorkomt verwildering en zorgt ervoor dat uw tuin mooi blijft.

 

Afspraak

U kunt bij Deco-tuinen vrijblijvend een afspraak maken voor een offerte of advies voor het gehele of gedeeltelijke onderhoud van uw tuin of park. Tuinonderhoud plegen kan van enkele keren per jaar, bijvoorbeeld door te snoeien of de tuin winterklaar te maken, tot wekelijks waarbij wij het volledige onderhoud voor onze rekening nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.

 

Tuinrenovatie en herstel

Is uw tuin aan een opknapbeurt toe eventueel met hier en daar nieuwe beplanting, dan kunnen wij uw tuin weer laten schitteren zoals het hoort. Een kleine renovatie doet vaak al wonderen en zorgt weer voor weer optimaal tuinplezier.

 

Onderhoudsvriendelijk

Bij de aanleg of renovatie van uw tuin, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van materiaal zoals steen, grint of hout, in combinatie met groene makkelijk te onderhouden beplanting. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Winterklaar

De hoveniers van Deco-tuinen komen graag bij u langs, ook als het gaat om uw tuin winterklaar te maken. De medewerkers van Deco-tuinen zijn experts in het uitvoeren van werkzaamheden zoals snoeien, spitten, bemesten, houtwallen uitzagen en sneeuwruimen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.